Helgens fiskeri!😀😀😀

Share Button

Helgens fiskeri med Vandia!😁😁
IgĂ„r förmiddag sĂ„ var det klubbtĂ€vling med Norra hamnen och det var ett blĂ„sigt och vĂ€ldigt strömt Öresund som gjorde att vi fick meta pĂ„ disken hela turen och med tanke pĂ„ att det var riktigt svĂ„rt att hĂ„lla bĂ„ten stilla sĂ„ blev det ett helt ok fiskeri!
PĂ„ eftermiddagen dĂ€remot sĂ„ var det grundvattens fiske pĂ„ tapeten och vi skramlade ihop ett 70tal torskar upp till 4,6kg fördelat pĂ„ 12 pers och dĂ€r hade Ola show med över 20 som var uppe och fick en puss innan dom flesta fick simma tillbaka!😁😁
Idag sÄ var det klubbtÀvling med lupus i ett strÄlande vÀder och dom fick massor med fisk i 7 olika arter varav Anders tvÄ reg pÄ vitling (0,92kg och kolja 1,8kg) var det som stack ut!!
SĂ„ det blev en kul helg med mĂ„nga skratt och glada miner!!â˜șâ˜șâ˜ș

Helgens fiskeri med TĂ€rnö!😁😁

IgÄr körde tÀrnö en pilketur efter torsk dÀr vi fick kÀmpa mot starka strömmar och en lÀtt nötig vind i ansiktet. Alla kÀmpade pÄ bra och till sist sÄ fick vi lite utdelning med nÄgra fina mat torskar upp till 4kg. Idag var vÀdret pÄ ett mycket bÀttre humör och det stod mete pÄ menyn, fisket funkade fint och alla njöt av de underbara vÀdret! Turens största spÀtta var pÄ 1140g och dÀr kom Àven flera fina sandskÀddor med största pÄ 460g!

 

I veckan kör vi nya turer bÄde mete, grundvatten efter torsk och pilketurer!

Bokning pÄ 0706926571

VĂ€lkomna!

Tompa o Nicke