Helgens fiskeri!😀😀😀

Share Button

Helgens fiskeri med Vandia!😁😁
Igår förmiddag så var det klubbtävling med Norra hamnen och det var ett blåsigt och väldigt strömt Öresund som gjorde att vi fick meta på disken hela turen och med tanke på att det var riktigt svårt att hålla båten stilla så blev det ett helt ok fiskeri!
På eftermiddagen däremot så var det grundvattens fiske på tapeten och vi skramlade ihop ett 70tal torskar upp till 4,6kg fördelat på 12 pers och där hade Ola show med över 20 som var uppe och fick en puss innan dom flesta fick simma tillbaka!😁😁
Idag så var det klubbtävling med lupus i ett strålande väder och dom fick massor med fisk i 7 olika arter varav Anders två reg på vitling (0,92kg och kolja 1,8kg) var det som stack ut!!
Så det blev en kul helg med många skratt och glada miner!!☺☺☺

Helgens fiskeri med Tärnö!😁😁

Igår körde tärnö en pilketur efter torsk där vi fick kämpa mot starka strömmar och en lätt nötig vind i ansiktet. Alla kämpade på bra och till sist så fick vi lite utdelning med några fina mat torskar upp till 4kg. Idag var vädret på ett mycket bättre humör och det stod mete på menyn, fisket funkade fint och alla njöt av de underbara vädret! Turens största spätta var på 1140g och där kom även flera fina sandskäddor med största på 460g!

 

I veckan kör vi nya turer både mete, grundvatten efter torsk och pilketurer!

Bokning på 0706926571

Välkomna!

Tompa o Nicke