Full fart i helgen!😁😁😁

Share Button

Helgens fiskeri med Vandia.
Igår så var vi ute på två pilketurer varav förmiddagen var ok och eftermiddagen betydligt trögare, största för dagen var 4,2kg.☺ Idag så var det mete på schemat och det var gott om fisk på mest hela tiden, skrubborna dominerade idag men det kom oxå gott med sandskäddor och torskar plus en flock rödspättor!
Så trots en envis dimma hela dagen så blev det en kul dag på sjön!!😁😁

Helgens fiskeri med Tärnö.                                     Igår var Tärnö på årets första Kattegattur, vädret var grymt bra och förhoppningarna stora! Tyvärr var det antigen tomt på vraken eller mängder med småfisk så fisket kan man summera som uselt! För övrigt en trevlig tillställning med tappra passagerare som inte gav upp! Idag var det grundvatten fiske efter torsk som stod på schemat, på ett dimmigt Öresund bjöds vi på ett härligt fiske med många torskar 2-3kg! Dagens tyngsta var på 4kg! Grundvatten fisket är något alla klarar, är ni sugna på att prova detta roliga fiske?

Vi har lediga platser i veckan!

Tisdag 8-12 pilketur

Onsdag 8-14 pilketur

Onsdag 18-21 grundvatten efter torsk

Torsdag 8-14 pilketur

Fredag 8-14 pilketur

Fredag 8-15 mete efter plattfisk

Lördag 8-12 pilketur

Lördag 12:30-18:30 grundvatten efter torsk

Söndag 8-15 mete efter plattfisk

 

Ha det gott Tompa och Nicke

v