Kattegatt levererar😁😁😁!

Share Button

I helgen var vi i Kattegatt och vĂ€dret var kalas, utan tvivel en av de bĂ€ttre dagarna detta Ă„r! Fisket började lite segt med nĂ„gra fiskar hĂ€r och dĂ€r, som sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger tidigare sĂ„ vĂ€nde fisket och vilket fiske vi fick😀😀! Det bokstavligen vĂ€lde in fisk över relingen och vilken storlek! Torskarna lĂ„g mellan 4-6kg med största 8,5kg! Vi fick Ă€ven flera lĂ„ngor och Ă€ven dessa i fin storlek med största pĂ„ 7,9kg. Kort och gott kan man sĂ€ att Kattegatt levererar!😁😁.

 

Den 14/10 kör vi nĂ€sta tur till kattegat, turen Ă€r 03:00-ca22:00 och kostar 1250/person. Det ingĂ„r frukost, lunch och kvĂ€llsmat i priset. Skulle det bli dĂ„ligt vĂ€der lĂ€gger vi om turen till 8 timmars fiske i Öresund till ett pris av 800/person. Och dĂ„ ingĂ„r frukost och lunch.

Boka din plats pÄ 0706926571

VĂ€lkomna!

Niklas