Kattegatt levererar😁😁😁!

Share Button

I helgen var vi i Kattegatt och vädret var kalas, utan tvivel en av de bättre dagarna detta år! Fisket började lite segt med några fiskar här och där, som så många gånger tidigare så vände fisket och vilket fiske vi fick😀😀! Det bokstavligen välde in fisk över relingen och vilken storlek! Torskarna låg mellan 4-6kg med största 8,5kg! Vi fick även flera långor och även dessa i fin storlek med största på 7,9kg. Kort och gott kan man sä att Kattegatt levererar!😁😁.

 

Den 14/10 kör vi nästa tur till kattegat, turen är 03:00-ca22:00 och kostar 1250/person. Det ingår frukost, lunch och kvällsmat i priset. Skulle det bli dåligt väder lägger vi om turen till 8 timmars fiske i Öresund till ett pris av 800/person. Och då ingår frukost och lunch.

Boka din plats på 0706926571

Välkomna!

Niklas