Helgens fiske!

Share Button

Helgens mete med Vandia.

Igår så var det km med Kungsbacka fk på ett blåsigt Öresund och trots att vi blev väldigt begränsade av var vi kunde vara pga vinden så kom det bra med fisk, idag så var det km med min egen klubb hfk lupus…. Betydligt bättre förhållande idag och det var fisk på hela tiden i en härlig blandning av sandskäddor, rödspättor och skrubbor plus torskar,knot o vitlingar!!!
Trots inte ett helt optimalt väder så har det varit en riktigt kul helg med ett helt ok fiskeri och en god stämning och en massa skratt med gamla och nya vänner!!!

Tärnö har varit på vanligt pilkefiske i helgen, lördagen var en dag som dominerades av dom små så där blev tyvärr många tomma baljor. Dagens tur var riktigt seg första två timmarna då det inte kom en ända fisk trots fin lodning. Trots segt fiske så tappade ingen hoppet och det gav utdelning till sist, några fick 3-4 och några blev utan men ett steg i rätt riktning!

I veckan kör vi flera turer, glöm inte boka eran plats!

Ha det.Tompa och Niklas! ?