Meny Stäng

Det finns ingen åldersgräns!!

Vad skall man säga om fiske, det är en av dom få sysselsättningarna man kan hålla på med oavsett vilken ålder man är i, det spelar ingen roll om man är 5år eller 90 det är alltid lika roligt när det rycker i linan och man inte riktigt vet vad som kommer upp. Idag så var jag med om något sanslöst… Matti Jokisalo oxå…. Vi började att meta på disken där det var ett gött fiskeri igår men strömmen i botten gjorde att det var näst intill omöjligt att fiska där, så vi stack upp till lappen och hittade ett ställe där det var lite mindre ström. En av dom första fiskarna som kom upp var Mattis (74år) rödspätta på 1.44kg!! reg. och jubel, och sen så dansade det in både spättor och skrubbor i en lagom ström i ett par timmar men Mattis var inte nöjd… trött på att kasta långt ut så bestämde han sig för att bara släppa rätt ner och där låg det en rödspätta på 1,58kg och väntade!!

Det var första gången på 15 år som en och samma man fick två reg på spätta på samma tur!! GRATTIS!!! Matti!!

Trevlig helg!
Thomas.